Hotel Kempinski – cenik

Kempinski Palace hotel v Portorožu velja za enega izmed najboljših hotelov v Sloveniji. Temu primerne pa so tudi cene, saj vrhunske kvalitete ne morete dobiti po polovični ceni.

Če si pogledamo cenik za hotel Kempinski vidimo, da imajo veliko možnosti, od nas pa je odvisno kaj nas zanima. Na cenik veliko krat nudijo različne ugodnosti in akcije. Od določenega popusta, kot je 10%, do različnih paketov in razvajanj.

Hotel Kempinski cenik lahko preverite preko spodnje povezave.

Preverite ceno in dodatne informacije

Cena za najbolj osnovno sobo je 150€ na noč, kljub temu pa boste morali rezervirati daleč v naprej, saj so najcenejše sobe hitro razprodane. Naslednji nivo po ceniku so Superior in Deluxe sobe, ki stanejo med 200€ in 300€. Najvišje cene pa so rezervirane za najbolj prestične oblike namestitev v hotelu. Cena za apartma in suito se gibljejo od 600€ na noč naprej.

Akcije na cenik

Cene v hotelu Kempinski Palace v Portorožu so sicer višje, kot v drugih hotelih na Obali, kljub temu pa lahko kdaj dobite kakšno akcijo in znižano ceno. Preko spodnje povezave najdete veliko krat kakšno akcijo, kjer lahko dobite osnovne sobe po zniani ceni. Tako za Superior sobo ne boste plačali 150€ ali 200€, ampak jih lahko dobite tudi že za 119€. Te akcijske cene so zelo omejene in jih lahko koristite samo v določenem obdobju, tako da si preberite pogoje, preden se odločite za nakup.

Preverite akcijske cene

Preko zgornje povezave lahko veliko krat najdete kakšen kupon za hotel Kempinski.

Obstaja pa še ena možnost, da preverite ugodne cene v hotelu Kempinski Palace in plačate manj, kot je na uradnem ceniku. To pa tako, da primerjate ceno na več različnih spletnih ponudnikih.

Preko spodnje povezave lahko enostavno preverite ceno za različne sobe preko več kot 200 različnih spletnih strani. Tako si zagotovite najnižjo ceno za najem sobe, ki je trenutno na voljo preko spleta. Zraven strani Booking je tukaj še veliko drugih strani.

Kliknite spodaj in preverite.

Primerjajte ceno

Več fotografij o hotelu Kempinski Palace Portorož si lahko ogledate v video posnetku.

Kempinski Palace v Portoržu – preverite cenik in cene

Portorož Hotel Kempinski – cenik