Hoteli v Portorožu

Številne hotele v Portorožu lahko najdete s pomočjo iskalnika spodaj. Ugodni hoteli so na voljo za vikend paket v Portorožu in drugih krajih na Obali.

V spodnji iskalnik vpišite Portorož in datume, ki vam ustrezajo. Tako boste enostavno našli kakšno prosto hotelsko sobo v Portorožu.

Booking.com

Hoteli Portorož

Spodaj najdete nekaj dodatnih hotelov v Portorožu, kjer lahko preverite osnovne informacije in ga enostavno rezervirate.

Hotel Tomi

Hotel Tomi se nahaja na hribu z lepim razgledom na portoroški zaliv. Do središča kraja in glavne portoroške plaže je 4min sprehoda. V hotelu se nahaja 24 sob, pretežno dvoposteljnih, izberete pa lahko tudi štiri posteljno sobo. Sobe nudijo klimo, LCD televizor, sef in balkon z razgledom na morje. Hotel nudi restavracijo z jedmi po naročilu, zunanji bazen, teraso za sončenje in privaten parking.

  Več info in rezervacija

Boutique hotel Marita

Boutique hotel Marita*** stoji na lepi lokaciji v manjšem parku borovcev v Luciji. Najbližja plaža je oddaljena 400m. Hotel nudi 88 dvoposteljnih sob z vsem potrebnim komfortom, kot npr. minibar, klima, kabelska LCD televizija in balkon. Na voljo sta dve restavraciji, bar, zunanji bazen, terasa za sončenje, izposoja koles in privatno parkirišče. Čez cesto je kompleks teniških igrišč, igrišče za mini golf, 200m je oddaljeno dirkališče za gokarte.

  Več info in rezervacija

Hotel Čeligo

Hotel Čeligo**** se nahaja v bližini parka Forma Viva in marine Portorož. Na voljo je 34 prijetno in komfortno opremljenih sob, v katerih lahko bivate posamezno, v dvoje ali pa kot družina z tremi ali štirimi osebami. Lahko si omislite zajtrk v sobi, hotel pa nudi restavracijo, bar, wellnes center, varstvo otrok in sejno sobo. Plaža je oddaljena 10-15min hoda, zraven plaže so tudi teniška igrišča.

  Več info in rezervacija

Hotel Marko

Hotel Marko**** se nahaja v osrčju Portoroža, ob glavni obalni promenadi. Nudijo vam 49 moderno opremljenih sob za 2-4 osebe, vključujoč klimo, balkon, brezžični internet in LCD televizijo. Na voljo sta restavracija in bar, zasebna plaža, terasa za sončenje in zasebno parkirišče. Na vseh površinah hotela lahko dostopate do Wi-Fi omrežja. Lahko se sprehodite do portoroških term in kazinoja, ob obalni promenadi pa je skozi sezono veliko dogajanja.

  Več info in rezervacija

Hotel Histrion

Hotel Histrion**** je del hotelsko-apartmajskega kompleksa Bernardin, 1.3km oddaljenega od središča Portoroža. Prenovljen hotel nudi 272 dvoposteljnih sob z možnostjo dodatnega ležišča. Vse so izredno elegantno opremljene, vključno z LCD televizijo, klimo, minibarom, sefom in balkonom z razgledom na morje ali mini laguno. V hotelu boste brezplačno dostopali do Wi-Fi omrežja. Hotel ima lastno plažo, zunanji in notranji bazen, wellnes, lastno parkirišče, otroško igralnico…

  Več info in rezervacija

Dodatno ponudbo hotelov najdete s pomočjo iskalnika zgoraj ali na desni strani z iskalnikom. Preverite cene za hotel v Portorožu z iskalnikom in enostavno primerjajte ceno glede na izbrani termin.

Če vas zanima bivanje v hotelu Kempinski, si oglejte cenik za hotel Kempinski, kjer lahko najdete tudi kakšno akcijo za bivanje v tem čudovitem hotelu.

Portorož Hoteli