≡ Menu

Če iščete zanimiv in ugoden apartma v Portorožu, lahko na naši strani najdete kar nekaj predlogov. Preverite stran apartmaji v Portorožu in jih primerjajte z iskalnikom.

Na strani z rezultati boste našli veliko predlogov za tiste apartmaje, ki so v izbranih datumih prosti.

Za rezervacijo najbolj zanimivih apartmajev v Portorožu vam priporočamo dovolj hitro rezervacija, vsaj nekaj tednov v naprej, še bolje pa dva ali tri mesece. Primerjajte ponudbe brezplačno in mogoče najdete sanjski apartma za vaš dopust ali vikend paket na morju.

Letos se bo v Marini Portorož odvijala že 21. mednardona razstava navtike pod imenom Internautika.

Datum razstave za 2016 je med 4. in 8. majem.

Tudi letos boste na sejmu lahko videli zanimivosti in novosti iz sveta nautike, jaht, opreme in pripomočkov. V kolikor vas takšna tematika zanima, jo seveda morate obiskati.

Na voljo imate, da preživite vikend paket v Portorožu in uživate več dni na sejmu ali preživite kakšen dodaten dan na morju.

Koliko krat ste že obiskali mednarodni sejem Internautika?

Tako kot že nekaj let do sedaj, se bo tudi letos v Portorožu odvijal največji teniški turnir v tenisu; Tilia Slovenia Open.

Na sporedu bo od 8. do 13. avgusta, nagradni sklad pa je razpisan za 50.000$.

Mi smo se turnirja udeležili že dva krat in tudi letos se ga bomo. V Portorožu običajno ostnaemo čez vikend in si ogledamo več tekem.

Ga boste letos obiskali tudi vi?

Pred vami se nahaja nova stran o Portorožu.

Namen strani je spremljati turistično ponudbo, kot so apartmaji in hoteli, dogodke in prireditve, ki se tukaj odvijajo in druge aktualne teme.

Na strani bo možno predstaviti tudi vaše dogodke, koncerte in druga dogajanja in tako opozoriti na njiih, da se jih bo udeležilo še večje število. Vabimo vas, da se vrnete na stran čez nekaj časa in si ogledate nastajanje strani.